Køb din hundehvalp på dyreportal.dk

4 små hundehvalpe
Køb din hundehvalp på dyreportal.dk
Henrik Andersen
-
06/05/2022
-

Der er mange overvejelser man skal gøre når hundesnakken er kommet på bordet. Hvad enten du bor alene eller det er børnene som plager dig om en hund, så er det virkelig en stor beslutning som man ikke bør forhaste.

En hund er et kæmpe ansvar og et levende væsen som der skal have masser af kærlighed og omsorg., Det er derfor vigtigt at have helt tjek på om en hund nu passer ind i ens nuværende liv og dagligdag. Derudover er det også enormt krævende at få en hvalp, som skal lære alting fra ny. Hvis du eller I overvejer at få en hundehvalp, så kan det være en god idé at læse med her.

Hundehvalpe er måske noget af de sødeste du kan opleve i livet. Små uskyldige bløde og klodsede væsner, som bare ikke er til at stå for. Ja, det kan nemt være fristende at anskaffe en lille hundehvalp, men det er ikke lutter lagkage hele tiden. Hundehvalpe er nysgerrige væsner, som både kan holde dig vågen om natten, bide i ting og svine på gulvet. Dette skal man altså være forberedt på når man får en hvalp.

De vigtige overvejelser

Inden det overhovedet bliver aktuelt at kigge på hundehvalp, skal I først finde ud af om I har tid til at have en hund. Er der plads i hverdagen til at lufte hunden flere gange, aktivere den, give opmærksom, fodre og måske gå til træning med den?

Det er mange timer dagligt, der faktisk involverer hunden. Derudover, skal I også finde ud af hvilken race der passer bedst til jer som familie eller til dig som alene person. Der er stor forskel på racerne og deres personlighed og krav.

Hundehvalpe – værd at vide

Hundehvalpe skal være 8 uger gammel før de må fjernes fra moderen. Når du får en hundehvalp, så skal du også være sikker på den både bliver undersøgt rent sundhedsmæssigt, men også får sine vacciner.

Der er desuden lovkrav om at den bliver chippet og registreret. Dette bør du læse op på inden du anskaffer dig en hvalp. Hundetegn, skal den også have efter lovkrav.

Udstyr til hundehvalpe

Når du skal have en hundehvalp, så er det vigtigt at du har det rette udstyr til den. Hundesele, halsbånd, legetøj, hundeskåle og kurv er bare nogle af de vigtige ting du skal anskaffe.

Derudover er det også vigtigt med det rette foder til hvalpen, så den får den rette næring. Derudover bør du kraftigt overveje at gå til hundetræning med hvalpen så den kan trænes i en tidlig alder.

Når I er klar

Hvis I er helt sikre på at en hundehvalp passer ind i jeres liv og, at I kan give den alt den har behov for så skal I finde den helt rette.

På dyreportal.dk, kan i finde et stort udvalg af hundehvalpe og måske finde den helt rette til jer. En hund kan være hele familiens bedste ven i mange år ud i fremtiden, og kan give så meget positivt i livet.

Husk også at det kan være en god ide med en hvalpegård til én eller flere nye hundehvalpe i huset og i haven.

Copyright 2023 - Pilanto Aps